Automate your Marketing
with Womplify




 
LadyNoe

By: lady noe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Sep-2006 15:00 Email | Share | | Bookmark
Golf-fy Day

 
 


just a lil shit from padang golf kuala Kubu bharu
using NIKON D70s pinjam.


Monday, 4-Sep-2006 04:25 Email | Share | | Bookmark
Ain't Plough.

 
 


Dangan Bay with Fandi Sapik and Adib.
im using macro lense to get these picture.

i fokus kat rumput, dlm masa yang sama i captured those people in blurry way.

just, enjoy.


Thursday, 29-Jun-2006 08:17 Email | Share | | Bookmark
my First Wedding Photography?

 
 
 
View all 12 photos...




Sebenarnya noe malu nk upload gambayang noe shoot masa wedding ni
tapi upload la jugak dengan harapan ada la yang kutuk, kritik and komen untuk noe improve kan lagi skill when shooting at weding event

so masa ni noe pakai canon 350d
pinjam poly pnyer
lense? apa lagi harapkan lense kit je la..
ingat nk amik cam spontaneous, tapi apa kan daya lense kit canon ni apa la sgt mampunya.
nak close up kena dekat2.
bila dah dekat pengantin pun senyum la.

apa pun noe harap one day noe bleh jadi one of the great wedding photographer.
so mana yang tertunggu2 nak tgok hasil keje noe yang below expectation ni,
your comment , critic, are really2 needed!

enjoy!


Thursday, 29-Jun-2006 07:53 Email | Share | | Bookmark
It's Fraser Again

 
 
 
View all 7 photos...






Cuti ni seronok. tak tau nk gambarkan macam mana rupanya
ketenangan yang hilang sepanjang noe duduk kat pasir gudang tu,
skarang bertemu kembali bila saya sendiri berada di KKB.

ketenangan yang tak bisa terungkap
membuang semua kedukaan yang pernah terpalit sepanjang berada di JB..
sigh..

semua gamba noe tak edit kecuali framing
why?
sbb malas
banyak keje untuk final year project (wish me luck)
tapi still tanak biarkan fotopages noe ni sunyi dalam tempoh yang terlalu lama!''

so enjoy!
komen dan kritik di hargai!


Tuesday, 13-Jun-2006 09:05 Email | Share | | Bookmark
Atiqah- again

 
 
 
View all 5 photos...


Cuti semester dah bermula...boleh dikatakan dah seminggu lebih noe duduk kat rumah ni..seronok nye tambahan lagi abang dah pasang strimix..

so hari Ahad hari tu no dan anak saudara dan mak pergi merehat2 kan badan dan minda di taman permainan dekat sekitar rumah..so this is the shots..

actually banyak..tapi noe load sikit-sikit dulu la ek..
bagi yang menunggu artwork wedding noe,
tunggu2 ek..
noe baru kemas bilik and baru letak pc atas tempat yang selesa untuk noe terus kan bekarya..

thanx to incik budin co masih lagi setia mengkritik dan komen.
dan newcomers dlm page saya cik Azli Jamil
kerana komen dan kritik seperti anda semua ni amat saya perlukan untuk improve lagi hasil karya noe...


1# gamba noe crop. kalau tak crop, nampak sharp, kalau crop nampak tak sharp..isk..
2# bonda...anyone berminat nak jadi anak menantu dia?
3# dan 4# believe it or not, this is spontaneous portrait.
5# spontaneous too, before that, her sister yang try to get intterupt, tapi mcm tak jadi. alih-alih atiqah pnyer pose jugak jadi...

so all the entry ni noe edit dari segi color balance, level dan crop.
all done in Photoshop Cs2

enjoy
comment and critics are realy really really appreciated!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net